КОЯ СЪМ АЗ?                                                                                                                                                                                                                      Здравейте,
                                                  аз съм Христина Борисова. Ако трябва да се опиша съм човек на изкуството – създател на красота Ако трябва да опиша работата си то е естетика. Завършила съм Моден дизайнер и обожавах да рисувам и да бъда креативна в създаването на дизайни, но знаех че трябва и да разбирам от бизнес. Затова кандидатствах в икономическия университет. Докато бях студентка и изучавах
бизнес развитието редом с това стартирах обучението си за маникюрист. През годините не спирах да се развивам
в сферата на маникюра и ноктопластиката. Моят опит и знания са получени в множество квалификационни курсове и обучения.
Медицинските ми знания в сферата на маникюра са благодарение на консултациите, който имах с лекари специалисти в различни области. Дипломирах се в Икономическия университет с 3 степени на висшето си  образованието си, редом с това бях творец и създавах красиви нокти.  
В работата си изпробвах различни продукти за маникюр, но винаги нещо липсваше и не успявах да намеря марка, която да работя само с нея. Започнах да правя проучване и изследвания за различни брандове – така стигнах до Moyra. Отне ми 3 години да изпробвам всеки един продукт на марката – как се отразява на различната нокътна плочка, съвместима ли е с други продукти, състава и т.н.
Така станах оторизиран дистрибутор на марката за България- най-накрая намерих всичко което ми трябва от един бранд.
Не след дълго имах предложение за съвместима работа с учебен център -така започнах да преподавам маникюр,педикюр,ноктопластика и различни дизайни. Завърших и професионален колеж за четвърта степен -Инструктор по маникюр, педикюр и ноктопластика. 
Исках да направя всичко за маникюра да е на едно място. Както онлайн така и физически. Създадохме център Бютидент в гр. Варна със салон са маникюр, физически магазин и зала за присъствени обучения и Nailzone онлайн платформата за онлайн обучения, видео уроци и професионални продукти. Освен курсовете, които провеждам в центъра съм и хонорован преподавател към колежа, което е изключително удоволствие за мен 🙂
Страстта ми са обученията: мисията ми е да дам професионалното обучение и знания на
бъдещи маникюристи и повишаване квалификацията на маникюристи. 
Пишем статии, заснемаме БЕЗПЛАТНИ видео уроци, който да ви помогнат в направата на маникюра, отговаряме на вашите въпроси, за да бъдем до Вас и заедно да се потопим в необятните дълбини в сферата на красотата. Да съм част от Вашите постижения е изключителна радост  и гордост за мен!         

 

                                                                                       Защо да ми се довериш?
                                                                                          – Повече от 10 год. професионален опит и IV СПК – инструктор по маникюр
                                                                                          – Сертифициран Обучител със свидетелство от МОН
                                                                                          – Преподавател в колежа
                                                                                          – Собствен център с хиляди доволни клиенти
                                                                                          – Успешно проведени семинари, уебинари и присъствени обучения
Накратко това съм Аз и моята страст.  Ако искаш да си добър в това което правиш- прави го с любов, постоянство и желание!